Африканс - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "tydskrif":
Африканс Македонски
Значи, ова е како да се каже "tydskrif" за македонски.
 
До сега, 1,149,276 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 6,092 денес.
Тагови: tydskrif, magazine, Африканс - Македонски речник,Африканс, Македонски , превод, онлајн речникАфриканс, Африканс -Македонски преведувачки услуги
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-afrikaans.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0342 / 0.0206 (33)
Вратете се на почетокот