Fjalor Afrikaans - Anglisht:

deursettingsvermoë

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "deursettingsvermoë":
Afrikaans Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "deursettingsvermoë" në anglisht.
 
Deri tani, 1,149,276 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 6,092.
Tags: deursettingsvermoë, determination, persistance, perseverance, persistance, Afrikaans - Anglisht Fjalor, Afrikaans, Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-afrikaans.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0299 / 0.0217 (33)
Mbrapsht në krye