Fjalor Afrikaans - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "ek het 'n ongeluk gehad":
Afrikaans Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "ek het 'n ongeluk gehad" në anglisht.
 
Deri tani, 1,149,276 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 6,092.
Tags: ek het 'n ongeluk gehad, I have had an accident, Afrikaans - Anglisht Fjalor, Afrikaans, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Afrikaans, shërbimit të përkthimit Afrikaans- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-afrikaans.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0269 / 0.0190 (32)
Mbrapsht në krye